Jetlag hakt erin!
WE ZIJN ER!!!
Alles is goed gegaan, alleenzijn we wel heel erg moe! En met onze goede moed hadden we zelfs een heel verhaal getypt, maar omdat deze computers toch net iets anders zijn dan thuis en je makkelijk op een raar knopje drukt, zijn we alles weer kwijt...
Morgen een nieuwe poging!
Dikke kus uit Sydney, waar de regen overigens met bakken uit de hemel komt vallen!
Deze keer geen varkens mee? Hoe zien de Aussies eruit? Lopen ze ook met mondkanpjes rond? We ziijn benieuwd naar de eerste indrukken. Het weer is nu minder bij jullie, maar volgens de weerkaarten wordt het snel beter.
Hebben jullie de regenjassen mee,
de regen daar is meestal wat heftiger dan hier,
wij hebben mist maar redelijk mooi weer,
veel plezier samen en ik kijk al uit naar jullie volgend verhaal
lieve groet,
Lia
Meiden heel veel pleZier met jullie avontuur!! Liefs vanuit park!! X x
Rare knopjes? Tja, dat krijg je ervan als je de hele dag op de kop hangt: Down Under!
Liefs en slaap lekker (veel), Agnes
hey dames ben blij dat jullie goed zijn aangekomen.
nu begint jullie toer pas echt.
marit ging gisteren iets mis met de telefoon volgends mij haha.
maar ja toen je daarna probeerde te bellen lach ik al te slapen.
ook niet zo gek want het was 6 uur in de ochtend.
nou hoop snel weer wat van jullie te horen
xxx
"lag" bedoel ik natuurlijk
Lieve Meiden, Beste Dames,
Goed om te vernemen dat jullie die gekke Chinezen achter jullie hebben gelaten. Nu dus echt aan het toeren en zorgen dat er brood op de plank komt (bij wijze van ...). Hoe groot is het tijdverschil met jullie verblijfplaats en hier? Zijn er al een aantal foto's gemaakt? Geniet met volleteugen! En probeer eens vegemite. Laat daarna weten wat jullie er van vinden, ik ben benieuwd.
Je moet altijd op de 'CTRL A' drukken en dan met de linkermuisknop daarop klikken. Vervolgens op 'COPY', aangezien het daar Engelstalig is. Dan kun je je verhaal altijd terugvinden! Enne... Hier is het lekker droog en plus 20 graden! Niet dus... IJskoud! Veel pleziero!
-Xx. Merle. =D
Oh, trouwens: nog een vraagje.
Zaten jullie met een jongeman met kort, bruin haar in het vliegtuig op weg naar Tokio? Zoja, verdere kenmerken:
- Hij is Nederlands (dúh, 't is m'n toneelleraar)
- Hij is 25 jaar (erg jong, ahum)
- Hij draagt schoenen uit India (met een leuke punt)
- Zijn naam is Leon
Hoorde vandaag namelijk dat hij in Japan zat (al een paar dagen zo te horen).
-xx. (again) Merle
Hey Fien! leuk om nu jou verhaaltjes te lezen! Geniet ervan!! Je gaat het echt geweldig hebben!! Vergeet niet (als het weer beter is) naar Manly beach te gaan!! En de bar van het wake up hostel is ook wel erg gezellig :-) Sydney is cool!! Liefs, Anouk